Kleurplaten / Coloring pages

Omdat thuiszitten niet altijd even leuk is, kun je hier een aantal kleurplaten downloaden van mythische Thaise dieren. Geef ze een eigen kleur of bedenk zelf een mythisch dier door verschillende dieren te combineren. Wat dacht je van vissehond, poezenpapegaai of hamsterkrokodil? Fantaseer er maar op los en nodig je vrienden uit om hetzelfde te doen. Veel plezier met kleuren en tekenen! Omdat thuiszitten niet altijd even leuk is, kun je hier een aantal kleurplaten downloaden van mythische Thaise dieren.

Being stuck at home is not always fun, so you can download some colouring pages of mythical Thai animals here. Color the pages or create your own mythical animal by combining different animals. How about a fish-dog, cat-parrot or hamster-crocodile?Let your imagination run free and invite your friends to join. Have fun coloring and drawing!