Far Lowlands Publishing

Uitgeverij van reisboeken over Thailand voor kinderen en andere boeken voor avontuurlijke jonge lezers. 

TravelKids Thailand

img

Alles wat je over Thailand wilt weten en meer! Meer dan 200 pagina’s vol nuttige informatie, leuke weetjes, kleurenfoto’s, illustraties en doe- en verzameldingen! Hier lezen kinderen alles over het land van de Glimlach, de mensen en de cultuur. Niet alleen de hoogtepunten, maar vooral de dagelijkse dingen die andere reisgidsen over het hoofd zien, maar die je wel overal tegenkomt. Zo lees je bijvoorbeeld hoe je offert in een tempel, waar de spuit op de wc voor is en hoe Thaise cijfers er uit zien.

In TravelKids Thailand kun je ook alles opschrijven wat je onderweg beleeft en tegenkomt. Je kunt tekeningen maken, dingen verzamelen en zelfs een gesprekje aanknopen met nieuwe Thaise vriendjes met behulp van voorbeeldzinnetjes in het Thais, Nederlands en Engels. Zo wordt het ook nog je eigen reisverslag! 

TravelKids Thailand heeft een unieke layout en kan tegen een stootje. Alle hoofdstukken zijn in kleur en geschikt om afzonderlijk te lezen. Kortom, het perfecte reisboek voor kinderen. Maar pas op; het is zo leuk dat volwassenen het stiekem ook willen lezen!

Voorbeeldpagina’s

img
img
img
img
img

Over de auteur

Elske Sri Utami de Vries is geboren in Indonesië en opgegroeid in Friesland. Na haar Masters Talen en Culturen van Zuidoost-Azië aan de universiteit Leiden is ze naar Bangkok vertrokken om Thais te leren. Thailand beviel goed en voelt inmiddels als haar tweede thuis.

Ze heeft in Thailand en Indonesië voor een reisorganisatie gewerkt en is jarenlang reisleider geweest in Zuidoost-Azië. Het liefst is ze echter zelf op pad  met haar camera en laptop om inspiratie op te doen voor een volgend boek.